Dagalifjell rundt ble en suksess!

Dagalifjell rundt ble avviklet lørdag 24. februar. 70 barn og voksne stilte til start i hhv. 30 km fjellskirenn (10), 10 km familieskirenn (40) og knøtterenn for de minste (20). I tillegg kommer stolte foreldre og slektninger som valgte å delta som heiagjeng og tilskuere. Det ble også fortært grillede pølser og saft av fornøyde deltakere og tilskuere tilberedt og servert av DFV styrets Kate Helen Fornstedt og hennes hjelpere (bildet).

Rennet ble arrangert av Dagalifjellets vel og Dagalifjell løypelag i fellesskap støttet av de lokale hytteforeningene. Det rettes en stor takk til frivillige funksjonærer som gjorde arrangementet mulig. Til å være første gang, er vi godt fornøyd med deltagelsen og vi ser allerede frem til neste års renn. Hold av lørdagen i uke 8 først som sist!

Resultater 30 km

Hyggelig med internasjonal deltakelse allerede år 1. Glad vinner av 30 km Maïkel Valckx (NL)

Ny tradisjon på Dagalifjell

Det er fint for oss å starte i det små, slik at vi kan lære av våre feil mens vi er små og gradvis vokse oss litt større. Vi kan lett skalere opp arrangementet til 200 deltakere, og spesielt er det potensiale for flere deltakere på den lengste distansen sier rennleder Knut Oppegaard.

Rennleder og styreleder i Dagalifjell løypelag Knut Oppegaard og kasserer i Dagalifjellets vel, Hanne Vaadal Snipen, begge dypt involvert i arrangementet.