Dagaliopplevelser – 10% for DFV

Dagalifjellets vel har inngått samarbeidsavtale med Dagaliopplevelser. Våre medlemmer får 10% rabatt på alle aktiviteter. De har mange spennede aktiviteter for både voksne og barn. f.eks snøscootersafari.

Snøscootersafari er en fin snøscootertur i flott vinterlandskap! Det er en roligere tur, som passer for de aller fleste. Også barn ned til 4 års alder kan bli med og sitte på.

Løypa vår er ca. 40 km lang, og det er litt avhengig av gruppa hvor lenge safarien varer. Normalt bruker vi ca. 2-3 timer på turen. Våre scootere har 2 seter, slik at man kan ha med passasjer. Turen går langs Pålsbufjorden i Nore og Uvdal. Vi kjører både i åpent landskap, og i høyfjellskog.

Halvvegs på turen tar vi en pause, hvor vi serverer noe varmt i koppen. Om dere har med niste, er det en fin anledning til å spise. Det er ikke sjelden vi ser elg på turen heller. Det bor mye elg i området, og de er vant til oss på snøscootere. Møter vi elgen forholder vi oss bare rolig, og vi lar de være i fred.

Det bor også andre ville dyr vi møter innimellom, som rådyr, hare, rev og kongeørn. Det kreves ingen tidligere erfaring for å være med på vår snøscootersafari! Med på turen er det en erfaren guide, som sørger for at alle har kontroll på sine scootere før turen starter. Snøscootersafari starter og avslutter på samme sted, på Geilo Lufthavn Dagali.

Se omtale på partnersiden og på Dagaliopplevelser.