Fjellmatfestivalen er en årlig mat- og opplevelsestradisjon som arrangeres for 23 gang. Her kan
du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta
herlige måltider. Vi gleder oss over å bli nevnt i Horecanytt sammen med andre store og kjente
matarrangementer.
Mye spennende skjer hos oss denne helgen:
- Fjellets Gourmetbuffet fredag. Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde
retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Vi har også en lunsjversjon av
denne lørdag. - Rakfisk Festmiddag og kåring av folkets rakfiskfavoritt lørdag kveld: Bli en del av
folkejuryen og stem frem din lokale villfiskfavoritt fra Hardangervidda. Buffeten består av
rakfisk med tilbehør og desserter. Se tidligere vinnere av Folkets favoritt her:
https://torsetlia.no/folkets-favoritter/ - Fagserminar om vin/bobler lørdag. Sommerlieren Svein Falch geleider oss gjennom
viner og bobler fra ett av Englands ledende vinhus (Balfour Winery). - Salg av lokale produkter som rakfisk, annen lokalmat og håndarbeid lørdag. Her kan
man sikre seg mye snadder. Årets rakfiskprodusenter og selgere publiseres på vår
nettside fortløpende.
Se fullstendig program og selgere her: https://torsetlia.no/program/. Vi gleder oss til å ønske
hyttefolket, tilreisende og lokalbefolkningen til en smakfull og hyggelig helg på Torsetlia. Husk at
vi også har overnattingsmuligheter i rom, hytter og leiligheter.
Billetter og priser, trykk en av disse:
Håper vi sees! Hilsen oss på Torsetlia