Nyttige lenker

Legevakt

Telefon 116 117
Nummeret fungerer både fra fasttelefon og mobil, og det er gratis. Du vil få svar fra legevakten i det området du oppholder deg.

Nore og Uvdal kommune

Alt om og fra kommunen. Følg for eksempel med på lokale reguleringsplaner og servicetilbud.

Avfallsmottak

Grønneflåta avfallsanlegg i Uvdal tar imot alle typer avfall. Bekkeseth som driver mottaket leier også ut containere.

Kolonnekjøring over Dagalifjell?

Sjekk om vegen over Dagalifjell er åpen på Vegvesenets trafikkmeldingstjeneste eller ved å ringe Vegtrafikksentralen på tlf. 175.

Visit Uvdal
Visit Geilo
Buskerud fylkeskommune

Fylkeskommunen tar seg av oppgaver som er for store til at hver kommune kan klare dem alene, eller saker som går på tvers av kommunene.

Fylkesmannen i Buskerud
Torsetlia Fjellstue og hyttegrend

Servering. Utleie av hotellrom, leiligheter og hytter. Følg også Torsetlia på Facebook

Vasstulan 1100 fjellkafé

Servering av mat og drikke til sultne og tørste fjellfolk i trivelige nyoppussede lokaler. Følg også Vasstulan 1100 på Facebook

Joker Dagali

Pakker varer på bestilling, har noe lokal mat, Norsk Tipping, medisinutsalg, litt leker, fiskeutstyr på sommeren, gaveartikler og blomster. Holder åpent alle ukedager.

Se nettsiden for detaljer om åpningstider. Telefon 32 09 37 14

Bjerkeflåta – Nærbutikken Uvdal

Varesortimentet er tilpasset lokalsamfunnet, med varer fra lokale leverandører og produsenter. Har også tilleggstjenester som salg av propan, fiske- og jaktkort, fiskeutstyr, medisinutsalg, vedsalg, tipping, kaffekrok, trådløst nettverk, postpakkeutlevering, blomster og lokalmat. Holder åpent alle ukedager.

Se nettsiden for detaljer om åpningstider. Telefon 32 74 36 04

 
Skiløyper – Dagalifjell

Følg med på skiløypeprepareringen på Dagalifjell.

Dagali Fjellpark 

Dagali Fjellpark har 5 lange bakker som passer både øvede skiløpere og nybegynnere. Senteret har også Norges lengste kjelkeløype det det brukes spesialbygde kjelker som trekkes med skiheisen. Om sommeren kan du prøve rafting, juvvandring, elvepadling, laser tag, fotturer i fjellet, kajakkpadling på fjellvann, sykling, SUP og fiske.

Uvdal Alpinsenter

Uvdal Alpinsenter er blant de første anleggene i Norge som åpner for sesongen. Stabilt kaldt norsk klima gjør Uvdal til en snøsikker destinasjon, med nesten 6 måneder lang skisesong.

Dagali Opplevelser

Dagali Opplevelser tilbyr aktiviteter for de fleste, fra rafting, gokart og bilslalåm med mer om sommeren til snøscooter og isbanekjøring om vinteren

Serious Fun

Serious Fun er et firma som har som mål å tilby naturbaserte aktiviteteter som spruter av ekte energi, glede og kvalitet.

Skiløyper i Hol – Skisporet.no

Følg med på skiløypeprepareringen i Hol kommune

Langedrag

Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole som kan huse over 80 elever hver uke. På tunet kan besøkende få oppleve nærkontakt og kos med vhusdyr som går fritt rundt. I naturparken kan du på nært hold studere ville dyr som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg, moskus, yak og reinsdyr.

DNT – Turistforeningen / Ut.no

Den Norske Turistforeningen har T-merket sti gjennom vårt fjellområde. Det ryktes også om at DNT ønsker seg en ny DNT-hytte på vei mot vidda vestover fra fylkesvei 40 og Torsetlia/Vasstulan. På UT.no hos Turistforeningen legger du grunnlaget for den optimale fjellturen på Hardangvidda