Rabatt og godt samarbeid med Dagali Fjellpark

I forbindelse med at Dagalifjell rundt arrangeres 24. februar, har vi vært i kontakt med alle etablerte samarbeidspartnere og andre næringslivsaktører i Uvdal. Først til å respondere var alltid entusiastiske Emilie Pilatova fra Dagali Fjellpark.

Dagali Fjellpark støtter allerede løypekjøringen med kr 5 per solgte heiskort og dette ga sammen med fjellparkens oppfordring om å støtte løypelaget i forrige sesong et bidrag på over kr 25.000. Denne sesongen har de allerede satt av kr 6545 til løypelaget basert på salget så langt.

Emilie og teamet er veldig interessert i at flere skal bli klar over tilbudene i fjellparken, og benytte seg av dem. I tillegg til at de bidrar med 5 gratisbilletter til aking som premier til Dagalifjell rundt, gir de 25% rabatt på formiddagskjøring i anlegget til alle som benytter rabattkoden DFVALPINT ved bestilling av kort via denne lenken. Samtidig gir Dagali alpinpark et beløp tilsvarende 25% av billettprisen til Dagalifjell løypelag (slik at rabatten de i praksis gir er 50%).

Vi håper mange vil benytte denne muligheten til å bli bedre kjent med Dagali Fjellpark. Tilbudet kan være til glede for alle skientusiaster og vil også være til stor nytte for løypelaget.

Emilie Pilatova er markedskoordinator i Dagali fjellpark