Våre annonsører og sponsorer

Vi er stolte over å kunne samarbeide med lokalt næringsliv og andre aktører som har interesser i Uvdal og på Dagalifjell. Som fritidsbeboere er vi en viktig ressurs for å bevare et livskraftig nærinsliv lokalt – et næringsliv som gjennom sin lokalkunnskap og tilstedværelse er en unik ressurs for hyttefolket.

XL-BYGG Uvdal Trelast er lokalisert i naturskjønne Nore og Uvdal kommune. Vi er seks ansatte og har butikk på 600 kvm og en trelasthall på 1200 kvm med et bredt sortiment av trelast, byggevarer, maling og jernvarer.

Hos oss finner du kort sagt det meste av det du trenger til små og store byggeprosjekter. Våre ansatte er kompetente innenfor sine fagfelt og bidrar mer enn gjerne med råd og vink hvis det skulle være behov for det. Vi ønsker velkommen innom for en hyggelig handel!

Kjøper du strømmen din av oss er det et lite bidrag til et levende lokalmiljø.

Vi bidrar til både kultur, idrett og andre aktiviteter i vårt nærområde.

I tillegg får du konkurransedyktige priser og god rådgivning. PS – husk at vi kan levere like god strøm til deg hjemme som på hytta!

www.ustekveikja.no

Fjell Smak er en kjøttforedlingsbedrift på Lunda gård i Uvdal. Hovedproduksjonen er foredling av egne lam som har gått på fjellbeite på Hardangervidda. I tillegg til dette foredler vi også en del viltkjøtt, av elg, rein og hjort.Varene er uten tilsetningsstoffer. Lunda gård ligger idyllisk til ikke langt fra Uvdal stavkirke.

Ta gjerne kontakt med Brita på telefon 481 81 972 før du avlegger et besøk. Vareutvalg og tilbud finner du på http://www.fjellsmak.no/

Når det skal handles inn fyrverkeri til nyttårsfeiringen, går vi til Lassegård Import! De har forhandlet fyrverkeri i bygda i iover 40 år. Hert år fra 27. desemver til og med nyttårsaften kan du sikre deg fyrkverkeri, fakler og stjerneskudd av beste sort for den store feiringen. Utsalget hoder til ved Nærbutikken Uvdal (Bjerkeflåta handel). Kombiner gjerne med dine øvrige innkjøp. Husk smittevern og velg gjerne et tidspunkt utenom den travleste tiden!

Informasjon til annonsører

Vi ønsker annonsører til våre nettsider!

På forsiden har vi 16 annonseplasser, til en abonnementspris à kr 6.000,- (ekskl mva) per år.

Ta kontakt med velets sponsoransvarlig Knut Oppegaard (markedsansvarlig@dagalifjelletsvel.no, 90020370) dersom du er interessert i å annonsere. Vi er også interessert i dialog med bedrifter og foretak om andre former for samarbeid, f.eks rabattavtaler for våre medlemmer.

For resten av 2020 og 2021 gjelder egne priser i lys av Koronasituasjonen. Ta kontakt!

Format: 230 px bred og 120 px høy.Filformater:  gif, jpg, png, swf

 

 

Våre sponsorer