Våre annonsører og sponsorer

Vi er stolte over å kunne samarbeide med lokalt næringsliv og andre aktører som har interesser i Uvdal og på Dagalifjell. Som fritidsbeboere er vi en viktig ressurs for å bevare et livskraftig nærinsliv lokalt – et næringsliv som gjennom sin lokalkunnskap og tilstedværelse er en unik ressurs for hyttefolket.

Joker Dagali handel

Joker på Dagali er fjellets og dalens nærbutikk. Velkommen til Joker Dagali! Her finner du det meste du trenger til din daglige handel og er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det. Vi på Joker Dagali ønsker deg velkommen til en hyggelig handel!

Ski- & Raftingsenter Dagali Fjellpark finner du lett. Kjører du fra Geilo, ser du anlegget foran deg i bakken før du begynner din nedkjøringstur til Dagali.

Har du aldri vært der? Da får du nå anledning til å finne ut mer om oss. Kanskje blir du inspirert til et besøk?

På Dagali Fjellpark kan du få med deg noen av de beste sommer og vinter naturopplevelsene i Norge.

Om sommeren er det rafting i Numedalslågen, som lokker de fleste besøkende. Vet du at Numedalslågen er en av nord Europas beste rafteelver? Vi tørr å hevde at det trolig, til og med nesten helt sikkert, er Norges beste raftingelv. Hvorfor det? Se på vår hjemmeside for å finne ut grunnene som støtter denne frekke påstanden.

En annen adrenalinrik elveopplevelse, som du kan prøve med våre proffe guider, er juving. Rappeller og skli i kulper, stryk og elvejuv! Opplev den skjulte skjønnheten og glemte naturområder som du aldri når uten klatreutstyr.

Om vinteren er du hjertelig velkommen til Norges lengste preparerte akebakke med heis. Det er en løype som går 1,85 km ned, og du klarer å nå hastigheten opptil 70 km/t! Du får leie våre unike kjelker med ratt og bremser. De er raske, stabile og trygge.

I tillegg til akebakke, tilbyr skisenteret også 5 daglig preparerte nedfarter. Utsikten mot Hallingskarvet er fantastisk! Om du leter etter noe enda mer spennende enn aking, kan du bestille et kitekurs. De kaller dette område et snowkiter-paradis. Kom og finn ut hvorfor!

Etter aktivitetene kan du slappe av og nyte utsikten, badestampen og sauna. Du kan også arrangere en fest med dine venner. En koselig fest lavvo med grill og bål blir til deres private disposisjon.

 

Aasberg Internett sender internett via radiosignaler fra fibertilkoblinger, gjennom luften, til din hytte, bolig eller bedrift. Teknologien er spesielt tilpasset områder med spredt bebyggelse, der det er kostbart og upraktisk å legge fiber, slik som fjellområdene våre.

Nettet har vært i drift siden 2011 og er grundig testet ut. Det dekker Hol og Nore og Uvdal kommuner. 

Brakar er trafikkselskapet i tidligere Buskerud fylke. De formidler over 12,5 mill reiser per år i sitt område og opererer blant annet rute 420 Kongsberg – Geilo. Denne ruten betjener Dagalifjell med flere avganger i hver retning de fleste ukedager. Planlegg reisen enkelt med appen Brakar Reise. La deg overraske over hvor behagelig du kan reise til og fra fjellet. Brakar samareider med Vy som tar deg videre til til sine destinasjoner fra både Kongsberg og Geilo.

Dine drømmer – Våre løsninger.

Har du en innrednings drøm du ønsker å realisere? Har du fått noen ideer når du sitter i godstolen på hytta og blar i ett interiørmagasin? Våre tegnere og snekkere hjelper deg gjerne med å realisere drømmen din.

Skreddersøm & Personlighet. Vi lager det meste for de fleste.

www.uvdals.no

Dagaliopplevelser holder til på den nedlagte flyplassen i Dagali, vi har aktiviteter for store og små.
Dagaliopplevelser er en helårsbedrift som tilbyr aktiviteter 365 dager i året.

Om sommeren tilbyr vi rafting og gocart fra 8 år.
Paintball, rappellering, bilslalom og Powerturn Buggie for de som er litt eldre.

Vinteren har vi mange motoraktiviteter som gocart på is, bilslalom på snø/isdekke, snøscooterkjøring på bane og snøcootersafari.
Vi har også vinterpaintball og Powerturn Buggie.

Ta en titt på vår hjemmeside, www.dagaliopplevelser.no , alle medlemer av DFV har alltid 10% på våre aktiviteter når de kommer på besøk.
Ta gjerne en tur innom for en kopp kaffe og is på sommeren for en hyggelig prat eller bare se på folkelivet.

Velkommen til oss på Dagali Flyplass.

 

XL-BYGG Uvdal Trelast er lokalisert i naturskjønne Nore og Uvdal kommune. Vi er seks ansatte og har butikk på 600 kvm og en trelasthall på 1200 kvm med et bredt sortiment av trelast, byggevarer, maling og jernvarer.

Hos oss finner du kort sagt det meste av det du trenger til små og store byggeprosjekter. Våre ansatte er kompetente innenfor sine fagfelt og bidrar mer enn gjerne med råd og vink hvis det skulle være behov for det. Vi ønsker velkommen innom for en hyggelig handel!

Kjøper du strømmen din av oss er det et lite bidrag til et levende lokalmiljø.

Vi bidrar til både kultur, idrett og andre aktiviteter i vårt nærområde.

I tillegg får du konkurransedyktige priser og god rådgivning. PS – husk at vi kan levere like god strøm til deg hjemme som på hytta!

www.ustekveikja.no

Informasjon til annonsører

Vi ønsker annonsører til våre nettsider!

På forsiden har vi 16 annonseplasser, til en abonnementspris à kr 6.000,- (ekskl mva) per år.

Ta kontakt med velets sponsoransvarlig Knut Oppegaard (markedsansvarlig@dagalifjelletsvel.no, 90020370) dersom du er interessert i å annonsere. Vi er også interessert i dialog med bedrifter og foretak om andre former for samarbeid, f.eks rabattavtaler for våre medlemmer.

For resten av 2021 og 2022 gjelder egne priser i lys av Koronasituasjonen. Ta kontakt!

Format: 230 px bred og 120 px høy.Filformater:  gif, jpg, png, swf

 

Våre sponsorer