Varden på Juvshovda gjenfødt!

Lørdag 3. oktober gjennomførte DFV sin årvisse dugnad. Flere arbeidslag var i virksomhet over hele Dagalifjell og ved Uvdal alpinsenter (HUA). Rydding og utbedring av skiløpyer og stier er selvskrevne aktiviteter, men i år var det også arbeidslag i sving med både rydding av forfallent gjerde på stien fra Nørstebølia til Juvshovda og med selve varden på toppen av fjellet.

Juvshovda er en værhard fjellknatt og den flotte varden har de siste årene tatt preg av naturens herninger. Etter iherdig innsats fra arbeidslaget fremstår nå varden som det landemerket de som har benyttet fjellet i mange år er vant til å se den som og som Juvshovda fortjener.

Etter endt innsats samlet dugnadsfolket set på Torsetlia til velfortjent hvile med pølser og tilhørende drikke. Om du ikke fikk med deg dugnaden i år, så noter lørdag i uke 40 for fremtiden, det er fast tidspunkt for DFVs høstdugnad. Gjennom noen timers innsats kan du være med på å legge grunnlaget for mange års glede for deg selv og andre brukere av fjellet. For ikke å snakke om alle de hyggelige hyttenaboene du vil treffe!

Det ble en våt fornøyelse mot slutten, men resultatet ble strålende!