Ved for medlemmer på 2 måter

Etter at DFV hadde tilbud om ved til medlemmene i 2021, har mange etterspurt nye tilbud. Vi har nå igjen mulighet til å tilby topp norsk bjerkeved i 60 liter sekk til våre medlemmer til redusert pris. Markedet har endret seg siden sist og prisene har gått markant opp, men vi har fått fremforhandlet et godt tilbud. Vi har også fått på plass et tilbud for de som ønsker å hugge og gjøre opp veden selv.

Ved i sekk med leveranse uke 40

Leveranser vil skje fredag 6. og/eller lørdag 7. oktober 2023 til følgende steder:

  • Uvdal alpinsenter
  • Vasstulan
  • Torsetlia

Detaljer om leveransetid kommer når tiden nærmer seg og når vi ser volumene som skal leveres.

Priser

  • Bestilling før 01.07.2023 – kr 125/sekk
  • Bestilling etter 01.07.2023 – kr 130/sekk

Bestilling skjer via Dagalifjellets vels medlemssystem. Dersom du ikke allerede er medlem, er det enkelt å melde deg inn. Husk at du ved å være medlem, støtter fellesskapet og ikke minst gir et viktig bidrag til løypekjøring. Dagalifjellets vel er største bidragsyter til løypekjøring på Dagalifjell.

Siste frist for bestilling er 30. september 2023.

Veden pakkes og lastes ved hjelp av frivillige fra det lokale idrettslaget, så når du kjøper denne veden støtter du frivillighet i flere dimensjoner.

Selvhugging i Smådøl for DFV medlemmer

Vi har fått til en gunstig avtale med grunneiere som ønsker å tynne ut bjerkeskog langs Smådølveien. Interesserte betaler kr 500 for retten til å hugge langt anvist trasé. Pengene betales til Dagalifjell løypelag på Vipps #713648 og går uavkortet til løypelaget. Det er mulig å få hjelp av grunneier til å bringe virke frem til veien mot et lite vederlag. Det meste av hugstområdet ligger nær veien og krever ikke transport.

Hugsten finner sted i uke 40 og 41. Registrer deg her. Du velger selv 2 datoer i perioden som tillatelsen gjelder. Av hensyn til sikkerheten vil det være begrenset antall tillatelser. Det kreves at fører av motorsag har godkjent verneutstyr og hørselvern.